11 Mayıs 2015 Pazartesi

Ücretsiz SEO Eğitimi Başvuru Formu

Ücretsiz olarak düzenleyeceğimiz 4. SEO Eğitimi için başvuruları almaya başlıyoruz. Bu eğitimde iç, dış optimizasyon, algoritmalar ve cezaların yanı sıra özel stratejilerde paylaşılacaktır. Başvuruda bulunacak olan kişiler arasından sadece 100 kişinin katılımcı olabileceği bu Eğitime erken başvurmanın önemi çok büyük.

Eğitim Ayhan KARAMAN tarafından verilecektir. Ayhan KARAMAN Sektörde 8 yıllık tecrübeyi arkasına alan bir girişimcidir. Bugüne kadar bir çok büyük markaya SEO hizmeti vermiş olup hala danışmanlık hizmetleri sunmaya devam etmektedir. Her zaman sektörün büyümesi, kaliteli bir seviyeye gelmesi için mücadele ettiğini ve edeceğini söylemektedir. Bunu geçmişte düzenlemiş olduğu ve gelecekte de düzenleyeceğinin sinyalini verdiği eğitimlerle de ispatlamış oldu.



Ayhan KARAMAN bu tür eğitimlerin gelişmiş içerikli olanlarını da ücretli olarak sunmaktadır. Ücretli eğitim içeriği ve detayları hakkında bilgi almak için http://www.ayhankaraman.com/seo-egitimi/ bağlantısını ziyaret edebilirsiniz.

Ücretsiz SEO Eğitimi içeriği de sizi başarıya götürmek için oldukça yeterlidir. Bu eğitim sonrasında bir arama motorunun özellikle de Google'nin istemiş olduğu kriterleri ve kuralları öğrenebileceksiniz. Eğitim sonrasında SEO ile alakalı dilediğiniz soruyu sorabilecek ve cevabını anlık olarak alabileceksiniz.



Eğitimler Adobe Connect uygulaması üzerinden yapılmaktadır. Dilerseniz bilgisayarınızdan dilerseniz cep telefonunuzdan dilerseniz de tablet özelliğine sahip cihazlarınızdan eğitime katılabileceksiniz.

Eğitim başvurusu için tıklayınız.

Eğitmenin facebook sayfası: facebook.com/karamanayhan